اقامتگاه بوم گردی سپنتا در شهرستان ورزنه و در استان اصفهان واقع شده است. این اقامتگاه پس از بازسازی در اختیار مسافران و برای اجاره اقامتگاه بوم گردی سپنتا در ورزنه قرار گرفته بود. اقامتگاه دارای فضای سنتی می باشد و حیاتی دنج و وزیبا دارد که در میانه آن حوض آب قرار گرفته است و نیمکت های چوبی در اطراف این حوزه قرار گرفته است تا مسافرین بتوانند در آنجا نشسته، هواخوری کنند و با دوستانشان به گپ و گفت مشغول بشوند.
اقامتگاه بوم گردی سپنتا دارای نه اتاق می باشد. سه تا از اتاق ها دارای سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی می باشند اما سایر اتاق ها برای استفاده از سرویس بهداشتی و حمام باید به محوطه مراجعه نمایند.
اتاق ها مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی و آشپزخانه عمومی جهت آشپزی و پخت و پز هستند. مسافرین میتوانند با هماهنگی قبلی انواع غذاهای سنتی مانند فسنجون، قرمه سبزی، قیمه ، کشک بادمجان و غیره را از رستوران این بوم گردی سفارش بدهند.
خیابان دکتر بهشتی، روبروی صندوق امین، پلاک 9، سپنتا
درخواست کنسلی تا ۷۲ ساعت مانده به شروع اقامت با کسر ۲۰٪ از مبلغ کل رزرو، مابقی مبلغ پرداخت شده عودت داده می شود.
در صورت درخواست کنسلی کمتر از ۷۲ ساعت پیش از شروع اقامت، کل مبلغ ۲ شب اول از مبلغ پرداختی کسر و مابقی عودت داده می شود.
روز شروع اقامت و یا بعد از گذشت چند روز از اقامت، ۲ شب اول از مبلغ روزهای باقی مانده کسر و باقیمانده آن عودت داده می شود.
در ایام پیک و ایام عید به هیچ وجه امکان کنسلی وجود ندارد و مبلغی عودت داده نخواهد شد.
حداقل هزینه هر شب اجاره در بوم گردی سپنتا ، 60000 تومان و حداکثر آن 75000 تومان به ازای هر شب است.
این بوم گردی در ورزنه و در خیابان دکتر بهشتی، روبروی صندوق امین، پلاک 9 واقع شده است. برای رزرو این بوم گردی در کوتاه ترین زمان می توانید با شماره 09917778121 تماس بگیرید.
بله! در بوم گردی سپنتا، صبحانه به صورت رایگان برای مسافرین سرو می شود.
لیدوماتریپ امکان رزرو آنلاین برای بیش از ۲ هزار بوم گردی را با بهترین قیمت ها در سراسر ایران فراهم کرده است. کارشناسان لیدوماتریپ به صورت ۲۴ ساعته و در تمام روزهای هفته خدمات رزرواسیون برای بوم گردی سپنتا در ورزنه را پشتیبانی می کنند تا اقامتی راحت و امن را مسافرین رقم بزنند.