این خانه بومی در منطقه رحیم آباد در روستای اشکلک و در زمینی به مساحت 2000 متر اقامتگاهی با قدمت 70 سال واقع شده است. با اجاره اقامتگاه بوم گردی در رودسر که خانه ای کاهگلی می باشد که در دو طبقه بنا شده و در میان درختان میوه داخل حیاط باصفایی قرار گرفته می توانید اقامت خوبی را تجربه کنید. دو اتاق در طبقه پایین و سه اتاق در طبقه بالا با ظرفیت های متفاوت وجود دارد.
همچنین هر
طبقه دارای تراس دنج بزرگی می باشد که با انواع گلدان های زیبا تزئین شده و دورهمی
و استراحت در آن در هوای روستا بسیار لذت بخش است و در صورت داشتن کیسه خواب برای
خوابیدن در روزهای گرم سال مناسب است. اتاق ها بصورت کف خواب بوده و برای 20
گردشگر سرویس خواب دارد.
همچنین اتاق ها مجهز به وسایل گرمایشی بخاری گازی و هیزمی و سرمایشی پنکه می باشند. اقامتگاه
دارای آشپزخاه ای با همه امکانات پخت و پز بوده و استفاده از آن بصورت مشترک می
باشد همچنین امکان سفارش غذای محلی هم وجود دارد. همچنین حمام و سرویس بهداشتی این
خانه نیز بصورت مشترک مورد استفاده قرار می گیرد. پارکینگ اقامتگاه طرفیت پارک 10
خودرو را دارد.
رحیم آباد، اشکلک، می شیم
درخواست کنسلی تا ۷۲ ساعت مانده به شروع اقامت با کسر ۲۰٪ از مبلغ کل رزرو، مابقی مبلغ پرداخت شده عودت داده می شود.
در صورت درخواست کنسلی کمتر از ۷۲ ساعت پیش از شروع اقامت، کل مبلغ ۲ شب اول از مبلغ پرداختی کسر و مابقی عودت داده می شود.
روز شروع اقامت و یا بعد از گذشت چند روز از اقامت، ۲ شب اول از مبلغ روزهای باقی مانده کسر و باقیمانده آن عودت داده می شود.
در ایام پیک و ایام عید به هیچ وجه امکان کنسلی وجود ندارد و مبلغی عودت داده نخواهد شد.
هزینه اجاره در اقامتگاه بوم گردی می شیم, 100000 تومان برای هر شب است.
این بوم گردی در رودسر و در رحیم آباد، اشکلک واقع شده است. برای رزرو این بوم گردی در کوتاه ترین زمان می توانید با شماره 09917778121 تماس بگیرید.
بله! در بوم گردی می شیم، صبحانه به صورت رایگان برای مسافرین سرو می شود.
لیدوماتریپ امکان رزرو آنلاین برای بیش از ۲ هزار بوم گردی را با بهترین قیمت ها در سراسر ایران فراهم کرده است. کارشناسان لیدوماتریپ به صورت ۲۴ ساعته و در تمام روزهای هفته خدمات رزرواسیون برای بوم گردی می شیم در رودسر را پشتیبانی می کنند تا اقامتی راحت و امن را مسافرین رقم بزنند.